Menu Color:
Main Color:

Murmester Arthur J. Thorsen AS - Fagkunnskap gjennom generasjoner
Arthur J. Thorsen AS er et tradisjonsrikt murmesterfirma i Bergen. Vi er 20 ansatte som utfører alle typer murarbeid i Bergen og omegn. Vi utfører små og store oppdrag, enten det er oppføring av næringsbygg, kontrakter for offentlige byggherrer eller oppføring av eneboliger i mur. Vi er også totalleverandør innen bad.

Presisjon i tre generasjoner. Siden etableringen i 1947 har vi hver dag arbeidet etter å tilby høy kvalitet til riktig pris. Vi setter også vår ære i å være presise, og vi jobber aktivt med å kvalitetssikre og hele tiden forbedre HMS-rutinene våre. Firmaet drives i dag av tredje generasjon, og vi utfører vårt håndverk på kunnskap bygget gjennom mange års erfaring med faget.


Leknes Containerservice AS tar seg av avfallet for oss – problemfritt og greit. De har god service og leverer og henter til avtalt tid.
Byggmester Yngve Ellingsen


Firmaet Byggmester Yngve Ellingsen har mange varierte oppgaver både for offentlige etater og private. Vi er avhengige av underleverandører som leverer det vi har bruk for, når vi har bruk for det og der vi har bruk for det.

Leknes Containerservice AS er vår faste partner for avfallshåndtering. De følger oss tett på våre oppdrag og sørger for et problemfritt samarbeid.
Stena Recycling er et gjenvinningsselskap og inngår i Stena Metall-konsernet. Gjennom innovative og kostnadseffektive løsninger gjenvinner og foredler vi avfall fra alle bransjer som for eksempel verksted- og annen industri, kraft- og energibransjen, detaljhandel, kontor, helsevesen og kommuner. Vi tilbyr også relaterte tjenester som internlogistikk, opplæring og sikkerhetsrådgivning

Vi har et godt og tett samarbeid med Leknes Containerservice AS for innhenting av metaller. Vi benytter gjerne deres tjenester når vi har bruk for en transportør
Totalleverandør av bygg
Lars Jønsson AS er et ledende firma innen oppføring av næringsbygg på Vestlandet. Vi utfører bygg i totalentrepriser og hovedentrepriser. Vi er også ledende innen montering av metallfasader og stålplatetak i delentrepriser. Vi har egne montører med opptil 40 års erfaring i tak og fasadearbeider.

Boliger
Vår boligavdeling har siden 2005 utviklet og oppført kvalitetsboliger med god arkitektur og smarte planløsninger. Som første utbygger i Bergen gjennomførte vi energimerking av boliger


Leknes Containerservice bidrar til at vi kan holde fokus på at mest mulig avfall blir sortert og gjenvunnet.
Harald Sårheim AS Byggmester
Er du eier av en bygård som trenger rehabilitering? Byggmester Harald Sårheim AS er et byggmesterfirma med lang erfaring innen større rehabiliteringsprosjekter. Vi har dyktige ansatte som bryr seg om kvalitetshåndverk, og som har respekt for faget.


Leknes Containerservice AS er vår samarbeidspartner på avfallshåndteringssiden. De er en dyktig aktør som gjør vårt arbeid lettere. Kan anbefales!
Kvalitet til fornuftig pris
Block Watne er en av Norges største boligbyggere. Kjernevirksomheten er utvikling av boligprosjekter med kvalitetsboliger til fornuftige priser. Vi leverer årlig rundt 1 000 boliger gjennom egenutviklede boligprosjekter og til kunder med egen tomt. Siden 1950-tallet har vi levert nesten 100 000 boliger!


Block Watne Bergen leier avfallscontainere fra Leknes Containerservice AS på sine byggeplasser. Block Watne AS er meget fornøyd med servicegraden av henting og levering.
Motorforum AS Bergen

Motorforum AS Bergen er med sin omsetning og topp moderne bilanlegg, Europas største Mitsubshi forhandler. Vi forhandler 3 bilmerker, Mitsubishi, Renault og Dacia. Vi har siden 1981 hatt et tett samarbeid med Leknes Containerservice AS, og vi er svært fornøyd med firmaets serviceinnstilling, og det arbeidet de har utført.

Vi har full tillit til Leknes Containerservice AS, og gir firmaet våre beste anbefalinger til andre